Snygga och enkla DIY projekt

Stylish and simple DIY projectÄr du sugen på att ta dig an ett nytt projekt i helgen men har inte en aning om vad du ska göra? Samtidigt får det inte dra ut på tiden allt för mycket? Då ska du ta en titt här. Här hittar du en rad olika DIY projekt som kommer att göra din helg perfekt oavsett vilket av dem du väljer. Dessutom är de så snygga att ingen kommer tro att du gjort dem själv.

Du kan till exempel göra egen konst genom att använda dig av stenciler, akvarellfärger, pensel och pappersklämma. Du behöver klämma fast två papper på varandra i detta fall och se till att de är täta. Därefter gäller det att vara lite för generös med färgen och i stort sett låta det bli en vattensörja som ligger på. När det är tillräckligt torrt för att tas bort så gör du det och därefter låter du det torka. Det kommer garanterat att bli snyggt.

Om du har gamla böcker som du redan har läst ut, som du aldrig kommer att läsa igen och som dessutom har ett fult omslag så kan du klä in dem med mocka för att skapa en snygg piedestal åt exempelvis dina krukväxter. Det går att slå in dem på sånt sätt att de fortfarande går att läsa. Det är enklare att låta bli dock.

Om du har några gamla trälådor över så kan du skruva upp dem på väggen för att skapa hyllor. Sätt dem gärna lite asymmetriskt i förhållande till varandra och sträva inte efter raka linjer. Detta blir ofta mycket snyggt och kommer att bli precis så som du vill ha det. Om du vill ha hyllan i någon speciell färg så rekommenderas du att du målar de olika lådorna innan dess att du sätter upp dem på väggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *