Lek med färg

Play with colorIbland är det enda som krävs för att hemmet ska få en helt ny känsla lite färg. Du kan måla om ditt hem och nå fantastiskt fina resultat som du inte riktigt hade förväntat dig. Oavsett om du väljer en basfärg eller om du väljer en mer kraftfull färg kommer du garanterat att få en ny känsla när du kliver in i rummet. Du kan även måla om många olika typer av möbler och genom att göra det slipper du köpa nytt. Om du exempelvis har en vit säng men vill ha en svart, kan du enkelt istället för att köpa en ny, måla den svart, eller klä om den i ett tyg som är lämpligt. Det är mycket enklare och mycket billigare och du slipper bära hem en tung säng från affären som kostar mycket.

Man kan ofta leka med färgerna för att skapa en fantastisk känsla i ett rum och det är inte alltid så svårt som du tror. Tvärtom har du ofta redan verktygen hemma för att komma igång. Även om du är i behov av att handla hem lite färg kan du ha annat roligt att använda dig av, till exempel gardiner som hittills endast har legat och skräpat kan bli nya soffkuddar som du syr ihop. Det behöver inte vara svårt alls och du kan även skapa egna möbler från grunden om du är ute efter något alldeles speciellt, eller varför inte fynda på en loppis?

Även det har blivit en trend, att köpa billiga möbler på loppis och därefter förnya dem och sälja dem vidare eller ha dem själv. Många gillar stuket av det gamla kombinerat med det moderna och därför är det en stil som kommer att gå hem. En gammal spegel i en ny färg eller en soffa med ny klädsel ger hemmet känslan av förnyelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *