Gör-det-själv guide hundkoja

Do-it-yourself guide dog kennelAtt bygga saker på egen hand istället för att köpa färdigt är en fantastisk möjlighet som gör att man kan få sakerna precis så som man vill ha dem samtidigt som man kan spara en hel del pengar genom att göra jobbet själv. Gå in på BoMaster.se för att få fler tips. Därför kan du ta del av denna gör det självguide för hundhus. Om du har en hund som behöver en skuggplats i sommar eller en isolerad plats i vinter när den vill vara ute så har du kommit helt rätt. Detta hundhus kommer att bli perfekt för dig. Det du behöver för att bygga en hundkoja är en lastpall. Därefter behöver du fyra stycken pallkragar med samma mått. Du placerar pallkragarna på lastpallen. Du behöver regla upp den i botten så att du ska kunna lägga frigolit mellan pallen och spånskivan och på så sätt isolera den.

Spånskivan ska fästas i reglarna. Ju tjockare spånskiva du har desto högre reglar kommer du att göra. När du har placerat frigoliten mellan pallkragarna och spånskivan är det dags för dig att fästa dem. Du bör ha minst 3 centimeter tjock frigolit för att isolera hundkojan ordentligt. Såga till stolpar som du fäster kring hundkojan, se till att de är i olika höjder så att du kan få till ett lutande tak vilket gör att vattnet rinner av från hundkojan och att det inte läcker in om det regnar. Du bör även såga till öppningen till hundkojan med en sticksåg.

Taket kan du göra med en spånskiva som du tätar med en presenning. Ta det du har hemma så blir det billigt. Det gäller att vara lite kreativ. När du har fäst taket är det dags för dig att måla hundkojan i en lämplig färg. Därefter har du en hundkoja som klarar både väder och vind och som dina hundar kommer trivas i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *