Gå på loppis

Go on flea marketÄlskar du att gå på loppis och olika marknader och har en tendens att åka därifrån med en fullproppad bil? Då är du inte ensam. Sannolikt har du redan ett användningsområde för det du har plockat med dig hem eller så har du åtminstone ett syfte med sakerna. När du går på loppis nästa gång ska du tänka helt annorlunda. Du ska istället börja tänka på hur sakerna skulle bli till något annat. Tänk utanför boxen, till exempel om den där slitna stolen skulle vara vacker i en annan färg och med en ny klädsel? Eller om de där små tennfigurerna skulle kunna bli en fantastisk lampfot tillsammans? Låt kreativiteten flöda så kommer det att bli ännu roligare för dig att gå på loppis i framtiden.

Loppisar är bra av flera olika anledningar. Bland annat blir man av med grejer samtidigt som man tjänar en liten slant på det. Andra människor kan fynda ens grejer till riktigt bra priser och det är mycket billigare än om man skulle köpa sakerna nya. Samtidigt kan man köpa fler saker än man behöver när man går på loppis. Anledningen är att det är så billigt. Man kan göra riktiga fynd på loppisen och ibland kommer man över någonting där säljaren inte ser sakens fulla värde eller potential. Det gör att du kan tjäna otroligt mycket pengar på loppisar oavsett om det är du som handlar saker eller säljer.

Många gårdar brukar anordna gemensamma loppisar så att de får chansen att rensa ut lite. Uppsök någon av dessa och handla de saker som du inte bara behöver utan de saker som har potential att ingå i ett framtida DIY-projekt. När du väl har kommit igång och förstått vad det handlar om och går ut på kommer du att fastna. Det är både en rolig hobby och samtidigt ett tänk som gynnar ett hållbart samhälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *