Använd gamla däck

Use old tiresDe flesta som kör bil får vara med om att man får över gamla och slitna däck som det inte finns något som helst användningsområde för längre, utöver att bara kasta bort. Dock är det dags för dig att tänka om angående detta. Däck kan vara användbara i många DIY-projekt. Du kan till exempel spraymåla däcket i en färg som du tycker om och därefter lägga in någonting mjukt i botten och låta din hund använda däcket som en hundbädd. Det är både stabilt och snyggt och det är mycket lämpligt utomhus då däcket är tillräckligt tungt för att inte blåsa bort.

Du kan även göra en gunga av ett däck som du hänger upp i trädet, eller varför inte skapa en rolig och dekorativ minion av tre stycken däck i trädgården? Ett självklart område för ett spraymålat däck är en blomsterbädd och här har du mycket stabila krukor som garanterat inte kommer att försvinna någonstans. Det bildas även ett naturligt dränage i ett däck vilket gör att du inte behöver oroa dig för att däcket ska stå och samla på sig massa vatten som får dina blommor att drunkna.

Du kan klä in ett däck i tyg och därefter använda det som en fotpuff i vardagsrummet. Se bara till att rengöra däcket noggrant innan, vilket givetvis gäller vad du än ska ha det till. Det är även möjligt att göra ett något större däck till ett blomsterbad eller varför inte ett bebisbad som du gräver ned i din trädgård? Det gäller att vara kreativ och om du har ett överblivet däck kommer du garanterat snart att hitta någonting som du kan använda det till. Om du gör en liten damm av däck, glöm inte bort att lägga presenning under så att det samlas vatten. Det är roligt med återanvändning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *